Over de Melkvee- en Akkerbouwdagen

Afgelopen Melkvee Vakdagen in Liempde voor Zuid-Nederland en België hebben een kleine 3.000 bezoekers opgeleverd. Opvallend was dat het publiek zeer geïnteresseerd was en dat standhouders goede zaken deden. Mede hierdoor was het een beurs van waarde. Bezoekers en standhouders hebben aangegeven voor volgend jaar meer en breder in te gaan op demo’s en mechanisatie zoals vroeger de beurs werd ervaren. Hierop heeft de organisatie besloten de Melkvee Vakdagen uit te breiden met akkerbouw, voer, mechanisatie, en melkvee demo’s. De naam wordt dan vanzelfsprekend ook gewijzigd in Melkvee-en Akkerbouwdagen Liempde. Op nog te bepalen data zal Landgoed Velder wederom de gastheer zijn van dit evenement.

Melkvee- en Akkerbouwdagen zijn ook te bewonderen in Noord- Nederland  op 5, 6 en 7 juni 2018.  Locatie: evenemententerrein Strandheem, Kolonieweg 8, 9865 VX OPENDE. De ligging hiervan is aan de A7 op de grens Friesland, Groningen en Drenthe.

Wie zijn wij?

U wilt uw zakelijke doelstellingen verwezenlijken en overweegt beursdeelname aan de Melkvee- en Akkerbouwdagen. Wanneer u voor het eerst deelneemt aan een beurs, komt daar veel bij kijken. U staat er echter niet alleen voor! Het team van CNO-Expo zal uw deelname begeleiden vanaf het moment van inschrijving, waarbij u mag rekenen op onze expertise. Ook ondersteunen wij u graag bij het uitwerken van ideeën, het voorbereiden van een promotionele productinnovatie tijdens de beurs of een activiteit die u wilt gaan ontplooien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Graag gaan wij met u rond de tafel om onder het genot van een kop koffie, u vrijblijvend te adviseren het maximale uit uw beursdeelname te halen. Samen staan wij sterk!

Melkvee- en Akkerbouwdagen Zuid-Nederland & België wordt het Platform voor:

  • Boeren
  • Product
  • Retail
  • Politiek
  • Eindgebruiker
landkaart-liempde

(Bekijk de ligging door over de afbeelding te gaan met de muis of met je vinger.)