Persbericht

Rijssen, november 2017

 

—————————————————————————————————————–

Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende

Dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 juni 2018

 

Organisatiebureau CNO- Expo uit Rijssen ziet met Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende nieuwe kansen voor toeleveranciers van melkveehouders en akkerbouwers in Noord-Nederland.

 

Deze formule trekt vakgericht publiek, dit hebben we nodig nu we met beperkende regels en hoge kosten kunnen blijven profiteren van de wereld voedselbehoefte die 30 % gaat groeien. High Tech Agro en Food gaan hier een grote rol in spelen aldus Johan Wolters directeur van CNO-Expo.

 

Op een mooie locatie aan de A7 waar Friesland, Drenthe en Groningen samenkomen bevindt zich evenemententerrein Strandheem in Opende. Hier gaan op 5, 6 en 7 juni  2018 de Melkvee- en Akkerbouwdagen van start.

 

De exposanten van Melkvee- en  Akkerbouwdagen zijn fabrikanten, importeurs, toeleveranciers handelsondernemingen, dienstverlenende en branche-gerelateerde bedrijven die zich richten op de melkveehouderij en akkerbouw.

 

Johan Wolters de drijvende kracht achter CNO- Expo bv is de organisator. Hij was destijds ook mede oprichter van Landbouwbeurs Assen en organiseert nu met succes o.a. de agrarische beurzen Melkvee- en Akkerbouw Vakdagen in Liempde, Milchvieh und Ackerbautage Munster-Nienberge en de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland in Rijssen. Hij is zeer ervaren in landbouwbeurzen en zegt dan ook na het succes in Liempde die vooral vakgerichte boeren trok.  “Dit concept past ook zeer goed in het Noorden. Toeleveranciers krijgen hier de kans een zeer vakgericht publiek te ontmoeten. Omdat het een buitenlocatie betreft is er de mogelijkheid gratis demo’s te geven.

Noord-Nederland krijgt hiermee een evenement wat past in deze tijd, “ aldus Wolters