ALLE ALGEMENE INFORMATIE OVER DE BEURS

Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende

Op een mooie locatie aan de A7 waar Friesland, Drenthe en Groningen samenkomen bevindt zich evenemententerrein Strandheem in Opende. Hier gaan op 15, 16 en 17 mei 2019 de Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord Nederland van start.

De exposanten van Melkvee- en Akkerbouwdagen zijn fabrikanten, importeurs, toeleveranciers, handelsondernemingen, dienstverlenende en branche-gerelateerde bedrijven die zich richten op de melkveehouderij en akkerbouw.

Toeleveranciers krijgen hier de kans een zeer vakgericht publiek te ontmoeten. Omdat het een buitenlocatie betreft is er de mogelijkheid naast deelname ook demonstraties te geven. CNO-Expo biedt exposanten, die hier gebruik van willen maken, naast hun stand ruimte aan voor voer en/of mechanisatie demo’s. Daarnaast kunnen exposanten ook GRATIS deelnemen aan de Trekker-Testritten die worden georganiseerd!

Klik hier voor exposanten informatie.

Klik hier voor bezoekers informatie.

Melkvee- en Akkerbouwdagen Noord-Nederland wordt het Platform voor:

➥   Boeren

➥   Product

➥   Retail

➥   Politiek

➥   Eindgebruiker

Heeft u vragen, wilt u zich inschrijven of wilt u tickets bestellen. Klik dan op de betreffende knop om door te gaan.

Beurs uitgelicht

Melkvee- en Akkerbouwdagen is dé plek voor Nederlandse Melkveehouders en Akkerbouwers om het totaalpakket in beeld te zien.

Met zo’n 100 exposanten biedt deze vakbeurs u de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken, kennis uit te wisselen en producten daadwerkelijk te zien en beleven. Naast de binnenlocatie maakt de buitenlocatie het de perfecte gelegenheid om ook de grote machines te ontdekken.

Een boer verdiend een troon en plek waar hij zijn toekomst in beeld krijgt.

Praktische beursinformatie

Locatie & adresgegevens

Het recreatie en evenemententerrein Strandheem is in totaal 24 hectare groot.
Deze is geschikt voor grotere evenementen van 1000 tot ruim 10.000 bezoekers.

Bereikbaarheid

Evenemententerrein Strandheem ligt centraal gelegen in Noord-Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. De accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein, hier kunt u GRATIS parkeren.

Exposanten

Leidijkreed 2
9865 VS Opende
085-7731085
info@melkvee-akkerbouwdagen.nl

Bezoekers

Parkweg 5
9865 VN Opende
085-7731085
info@melkvee-akkerbouwdagen.nl

landkaart-opende

(Bekijk de ligging door over de afbeelding te gaan met muis of met vinger.)

Op- en afbouwtijden

Opbouwtijden

Maandag 13 mei08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 14 mei08.00 – 17.00 uur
Woensdag 15 mei08.00 – 12.00 uur

Afbouw-tijden

Vrijdag 17 mei21.45 – 23.00 uur
Zaterdag 18 mei08.00 – 12.00 uur

Openingstijden beurs

Openingstijden voor publiek

Woensdag 15 mei13.00 – 21.30 uur
Donderdag 16 mei13.00 – 21.30 uur
Vrijdag 17 mei13.00 – 21.30 uur

Informatie beursorganisator

Wij als organisator:

U wilt uw zakelijke doelstellingen verwezenlijken en overweegt beursdeelname aan de Melkvee- en Akkerbouwdagen. Wanneer u voor het eerst deelneemt aan een beurs, komt daar veel bij kijken. U staat er echter niet alleen voor! Het team van CNO-Expo zal uw deelname begeleiden vanaf het moment van inschrijving, waarbij u mag rekenen op onze expertise. Ook ondersteunen wij u graag bij het uitwerken van ideeën, het voorbereiden van een promotionele productinnovatie tijdens de beurs of een activiteit die u wilt gaan ontplooien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Graag gaan wij met u rond de tafel om onder het genot van een kop koffie, u vrijblijvend te adviseren het maximale uit uw beursdeelname te halen. Samen staan wij sterk!

Waar wij van CNO-Expo goed in zijn

✪  Als faciliterende partij treffen wij alle voorzieningen en condities om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken.

✪  Anderzijds treden wij op als organiserende partij waarbij wij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen organiseren.

✪  Het ontzorgen op grote schaal voor beurzen en evenementen.

CNO-Expo B.V.

Sinds 2005 is CNO-Expo BV actief als zelfstandig organisatiebureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de beurs- en evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor wij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaalde beurs of evenement. CNO-Expo organiseert met succes o.a. de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-NederlandChristmas Fair TwenteLente Fair TwenteMelkvee- en Akkerbouwdagen OpendeMelkvee- en Akkerbouwdagen LiempdeMilchvieh und Ackerbautage en de Habito Bedrijvenbeurs. Daarnaast organiseert en faciliteert zij externe beurzen en evenementen voor diverse opdrachtgevers, klein- en grootschalig op locatie.

Beurs verantwoordelijken

Johan Wolters

Eigenaar CNO-Expo

Bedrijfsgegevens

Reintsweg 1b
7468 RT Enter
085-7731085
info@cno-expo.nl